IluminatSursele de iluminat Led
bec

Sursele de iluminat Led

Ne ajuta sursele de iluminat Led sa economisim bani?

    Sursele de iluminat Led au o eficacitate energetica extrema, iar acest fapt ajuta la minimalizarea platii facturilor de electricitate. Led-urile pot avea o durata de viata de pana la 20 de ani, asa ca nu vei cheltuii prea curand bani pentru a le schimba.

     Desi acum sunt disponibile pe piata o varietate mare de Led-uri, trebuie sa fiti totusi atenti la calitatea acestora, iar cele de o calitate inferioara ar trebui evitate (acestea pot produce palpaieli, zumzet, arderi premature, cat si culori inadecvate), de aceea este foarte important sa alegem produse de calitate.

     Led-urile ne pot ajuta sa nu mai platim facturi exorbitante la energia elecrica. Un bec conventional incandescent, care foloseste 60 wati de curent electric genereaza luminozitate de 800 de lumeni, acesta avandul ca echivalent pe fratele sau becul Led,  care foloseste doar 8 wati de curent electric, pentru a produce aceeasi luminozitate. Aceasta inseamna ca vechile becuri incandescente consumau cu 700% mai mult curent electric decat becurile led.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!