Toplighting

Design și proiectare

La Toplighting știm că fiecare proiect este unic și de aceea vă vom ajuta cu soluții personalizate pentru fiecare situație. Oferim cele mai bune soluții adaptate fiecărui proiect astfel încât corpurile de iluminat oferite de noi să fie perfect încadrate în designul ambiental pentru a oferi o iluminare perfectă.

Consultanță

Fiecare proiect este unic și de aceea îți oferim consultanță anterior și post vânzare. Te vom ajuta cu soluții personalizate pentru fiecare situație. Te ajutăm să găsești soluția optimă a fiecărui proiect astfel încât corpurile de iluminat oferite de noi să fie perfect încadrate în designul ambiental pentru a oferi o iluminare perfectă.

Calitate și montaj

Oferim clienților noștri produse de calitate însoțite de certificate de autenticitate și certificate de garanție. De asemenea oferim servicii de consultanță specializată pentru a veni în întâmpinarea necesităților clienților noștri, iar montajul îl puteți face cu partenerii noștri autorizați.

Servicii recondiționare

Oferim servicii de recondiționare pentru candelabrele care și-au pierdut strălucirea de odinioară. Completăm cristalele, înlocuim instalația electrică și recondiționăm candelabrele pentru a le readuce înapoi valoarea și strălucirea din zilele lor de glorie.

Servicii de închiriere

Ai un eveniment ce dorești să fie decorat impecabil? Dorești să faci o filmare a unui interior somptuos? Indiferent care este necesitatea ta putem să te ajutăm. Închiriem candelabre pentru evenimente sociale, filmări, emisiuni televizate și alte tipuri de ocazii, pentru a-ți oferi strălucirea de care ai nevoie pentru orice tip de situație.

Puteți cumpăra produsele noastre și online

No posts were found for provided query parameters.

Livrare Gratuită

La comenzi peste 2000 lei

Livrare în 72 de ore

Expediat rapid

Plată Securizată

Și protecția datelor

Livrare în toată România

Proiecte executate​
Inovații
Clienți Satisfăcuți
Firme Partenere
2
Design și proiectare

Întrebări Frecvente

Se oferă consultanță pentru produsele vândute?

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență vastă în domeniul corpurilor de iluminat. Căutăm noi provocări și încercăm mereu să găsim cea mai bună soluție pentru fiecare client.

Consultanta înainte de vânzare:

Vă oferim consultanță gratuită pentru a vă răspunde la toate întrebările despre produsele și soluțiile noastre, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Consultanță post-vânzare:

Vă oferim soluții personalizate care se vor potrivi nevoilor și bugetului dumneavoastră. Vă vom ajuta cu procesul de implementare, astfel încât totul să decurgă fără probleme și fără probleme.

Pot fi ajutat la montarea produselor?

Serviciile  de consultanță specializată pe care le oferim vă pot ajuta la implementarea proiectelor, iar în cazul în care decideți acest lucru, montarea  produsului se poate face cu partenerii noștri autorizați.

Ce garanție au produsele?

Produsele noastre sunt însoțite de certificate de autenticitate și certificate de garanție.

Garanția minimă este de 2 ani, dar poate fi si mai mare în funcție de producător.

d

Dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat unice, magazinul nostru este un loc minunat pentru a începe. Avem o gamă largă de cataloage pentru corpuri de iluminat și decorațiunilor luminoase care vă vor ajuta să găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Veți putea găsi totul, de la aplice la candelabre și multe altele.

Avem  peste 15 ani de experiență în domeniul accesoriilor și decorațiunilor luminoase. Suntem  o echipă de experți care vă pot ajuta  cu orice proiect in acest domeniu.

De la începutul activității noastre am căutat să venim în întâmpinarea necesităților clienților noștri și astfel am reușit să  strângem o echipă profesionistă și o serie de parteneri de încredere reușind să finalizam multe proiecte ce i-au satisfăcut pe clienții noștri.

Trăim într-o lume dinamica în care trendurile sunt într-o continuă mișcare, dar noi credem cu tărie ca o frumosul poate fi o constantă prin armonia pe care o poate aduce în viața noastră.

De aceea în tot ceea ce facem căutăm să îmbinăm frumosul și utilul și dorim să împărtășim aceste două calități cu voi, clienții noștri, încercând să vă aducem o oază de echilibru și de frumos într-o lume în continuă mișcare.

Suntem la începutul unei noi ere. Pe zi ce trece noi moduri de a trăi și de a munci apar, iar noi suntem aici pentru a va putea ajuta să vă creați o viață cât mai bună.

Suntem oricând pregătiți pentru a ne întâlni cu fiecare dintre voi  pentru a vă putea ajuta să creați spațiile funcționale pe care vi le doriți, care să aducă multa fericire și bunăstare vieții voastre.

Vă stăm tot oricând alături pentru a vă ajuta să vă completați proiectele voastre de design pentru partea de iluminat și vă stăm la dispoziție cu servicii și produse de cea mai bună calitate.

Sunteți gata să vă decorați casa?

Dorești să cumperi?

Dorești să evaluezi un proiect?

logo

Profită de 10 % discount pentru prima comandă.

 

Folosește codul "toplight 10" pentru a beneficia de promoție pentru prima comandă făcută în magazin.

This will close in 30 seconds

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!