Să ne cunoaștem

despre noi

Suntem Top Lighting Design și alături de noi, biroul tău, locuința ta, afacerea ta vor deveni un loc de vis, un spațiu în care tu să te regăsești pe deplin, un vis colorat și luminos.

În căutarea visului tău, te vor însoți Monica și Bogdan cei care au adus toată experiența lor de peste 15 ani în domeniul accesoriilor și decorațiunilor luminoase. Fie că iți dorești amenajarea interioară, amenajare exterioară, amenajarea căminului tău, noi suntem alături de la început până la final cu un întreg concept arhitectural, pentru ca visul tău să fie perfect conturat și luminat.

Specialiștii noștri arhitecți si designeri de interior vor fi acolo pentru ca tu sa ai liniștea ca imaginea din visul tău va atinge cu siguranță perfecțiunea alături de specialiști.

Mai mult, știm că pentru ca imaginea creata să fie un perfectă, trebuie să ne cunoaștem și sa iți fim alături, de aceea iți garantăm ca vom lua în calcul cele mai mici detalii și te vom ajuta să găsești soluții personalizate.

Fie că iți dorești un lampadar, o veioză, o aplică, o plafonieră, o lustră, o suspensie, o plafoniera, noi, MONICA și BOGDAN, știm că acel obiect te reprezintă pe tine și trebuie să fie așa cum ai visat!

Hai să descoperim visul tău luminos și colorat, împreună!

Contact

Hartă Contact

©2021 TOP LIGHT Design S.R.L.

Search